Hvem Var Keith Moon?

10. December 2020
Pixabay

Hvem var Keith Moon? Keith Moon var musiker og skuespiller. Som musiker var han mest af alt kendt for trommeslageren i bandet The Who, der var blandt de absolut største bands i 1960'erne og 1970'erne.

Keith Moon blev dog kun 32 år. Han døde i 1978 af en overdosis. Overdosissen kom via piller mod alkoholmisbrug. Keith Moons død menes at være en ulykke og ikke et selvmord.

Det er Keith Moon kendt for

  • Gennem sine blot 32 år opnåede Keith Moon dog en række bemærkelsesværdige ting. Han er derfor kendt for:
  • At være trommeslager i The Who
  • Keith Moon spillede også trommer i Beachcombers
  • Kåret af læserne i Rolling Stone til at ære blandt de bedste trommeslagere gennem tiden
  • Keith Moon menes at være inspirationen til Animal fra The Muppets
  • Spillede med i Frank Zappas film 200 Motels fra 1971

At det skulle ende med en overdosis relateret til alkohol, kom måske ikke som den store overraskelse for denne vilde trommeslager.

Moon blev beskrevet som både hyperaktiv og humørsyg. Tony Fletcher skriver i sin biografi om Moon, at han havde en borderlinepersonlighedsforstyrelse. 

Moons store alkohol- og pilleforbrug har næppe gjort dette bedre. Misbruget påvirkede både Moons privatliv og sidenhen også hans musikalske præstationer.

Moon nåede på få år at få livsvarig karantæne fra en lang række hoteller og kæder på grund af vandalisme. Moon skulle blandt andet have kørt en Cadillac i en swimmingpool og sprængt et i stykker.

Du skal vide at: dette tekstindlæg er udviklet for avXperten. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis makulator eller utallige andre gode varer. Det årsagen til at avXperten får omtale i dette tekstindlæg.

11. May 2021
Prince var en verdenskendt amerikansk musiker. Hans fulde var Prince Rogers Nelson og han blev født i 1958. Han var en mand, der altid … Læs mere
11. May 2021
Freddy Mercury er kendt som forsanger, sangskriver og pianist i den verdenskendte rockgruppe Queen. Han bliver født på øen Zanzibar i 1946 … Læs mere
10. May 2021
John Lennon var britisk musiker, komponist og sanger, som levede fra 1940-1980. Han blev født under Slaget Om England. Begge hans foræl… Læs mere