Top 15: Verdens Bedste Sangere

11. May 2021
Billede af David Mark fra Pixabay

Der findes rigtig mange anerkendte sangere, nogle som stadig er på toppen og andre som desværre måtte herfra for tidligt. Her kommer der et godt bud på, top15 af verdens bedste sangere.

 1. Whitney Houston: Houston blev for alvor kendt I 80’erne og senere anerkendt som en af verdens største stemmer. Hun hittede især med sangen ”Will Always Love You”. Desværre gik hun tidligt bort, i en alder af 48 i 2012.
 2. Freddie Mercury: Ingen kunne synge som Mercury, som var forsanger i Queen frem til hans død i 1991.
 3. Michael Jackson: Alle kender ham som ”The King Of Pop” og selvom han døde i 2009, så er han stadig kongen af poppen.
 4. Elton John: Han har solgt over 300 millioner albums og turneret i hele verden. Han er ven af kongehuset og stadig en af Englands største sangere.
 5. Paul McCartney: Han var en del af The Beatles og har siden dengang været en verdensberømt sanger.
 6. Celine Dion: Hun vil altid være mest kendt for titelsangen ”My Heart Will Go On and On” fra Titanic.
 7. Madonna: Hun var kun 17år gammel da hun blev kendt, siden er hun stormet frem og er stadig en aktiv og anerkendt sangerinde.
 8. Prince: Han blev verdenskendt for hans helt store hit ”Purple Rain”.
 9. Beyonce: Hun er blevet nutidens Whitney Houston, da hun også besidder en helt enestående stemme som få kan konkurrere med.
 10. Mariah Carey: Mange kender hende fra ”All I Want For Christmas Is You” men Mariah har lavet mange andre store hits.
 11. David Bowie: Han var den største og mest indflydelsesrige for det 2oårhundres musikindustri.
 12. Elvis Presley: Den største sanger fra 60’erne som altid vil være en af de største sangere der nogensinde har eksisteret.
 13. Lady Gaga: Da hun kom frem, var der ikke mange der kendte hende, men hun har siden fået sat sit navn fast, med hendes store talent og smukke sangstemme.
 14. Britney Spears: Hun kan både synge og danse og hun er uden tvivl en af Amerikas mest kendte sangerinder.
 15. Justin Timberlake: Han blev kendt som helt lille og er siden blevet en kæmpe sanger, som stadig laver Billboard hits.

Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af ovenstående indhold. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Julie Sandlau. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

11. May 2021
Prince var en verdenskendt amerikansk musiker. Hans fulde var Prince Rogers Nelson og han blev født i 1958. Han var en mand, der altid … Læs mere
11. May 2021
Freddy Mercury er kendt som forsanger, sangskriver og pianist i den verdenskendte rockgruppe Queen. Han bliver født på øen Zanzibar i 1946 … Læs mere
10. May 2021
John Lennon var britisk musiker, komponist og sanger, som levede fra 1940-1980. Han blev født under Slaget Om England. Begge hans foræl… Læs mere
10. December 2020
Hvem var Keith Moon? Keith Moon var musiker og skuespiller. Som musiker var han mest af alt kendt for trommeslageren i bandet The Who, der v… Læs mere