Hvem Var Amy Winehouse

22. October 2020
pixabay

er du for ung til at kunne huske Amy Winehouse? eller har du blot hørt hendes navn, men kender hende ikke? Måske du faktisk har hørt om Amy Winehouse, men du kan ikke rigtig huske hvem hun var?

Amy Winehouse var en engelsk sanger og sangskriver (singer-songwriter) og hun meget stor success med hendes første 2 albums der var en anden stilart end man var vandt til. 

Amy Jade Winehouse døde som kun 27-årig og døde ironisk af alkoholforgiftning. Hun drak altså sig selv ihjel ihjemmet. Dette var meget ironisk fordi Amy Winehouse var en fortaler for at "ingen skulle bestemme over hende" og hun altså ikke ville i rehab. 

En af hendes kendte sange handlede lige netop omat hun ikke ville i rehab.

Flere kilder siger altså alkoholforgiftning var årsagen til hendes død, men i en dokumentar herom, sættes der spørgsmål ved om det var en død på baggrund af stoffer eller alkohol, eller faktisk noget helt andet.

Amy Winehouses mest kendte sange var: 

  1. "rehab" - ironisk vist passede med hendes tidlige død
  2. Back to black
  3. Love is a losing game
  4. Stronger than me
  5. Valerie

Amy Winehouse er til den dag i dag, som mange andre døde kunstnere en kultfigur blandt nogle af de mest hardcore fans.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik på avXpertens enorme webshop, hvor du også kan finde tilbehør til elektronik som fx en gaming stol eller måske en smartphone holder til bilen.

10. December 2020
Hvem var Keith Moon? Keith Moon var musiker og skuespiller. Som musiker var han mest af alt kendt for trommeslageren i bandet The Who, der v… Læs mere
22. October 2020
David Bowie var en engelsk pop- og rockmusiker, der levede fra 1947 og til 2016. David Bowie blev født den 8. januar 1947 i Brixton, En… Læs mere